Verslag Charity Diner 29 november 2019

Deel dit bericht:

Laureus Charity Diner - Mercedes-Benz store Den Haag

Vrijdag 29 november hebben wij voor de vijfde keer het Laureus Charity Diner in de nieuwe flagshipstore van Mercedes-Benz in Den Haag mogen organiseren.

Ook dit jaar stond het Charity Diner in het teken van 'Sport for Good', waar onder andere inzicht werd gegeven in het programma 'Alleen jij bepaalt wie je bent' (AJB). Dit project biedt jongeren van 12 tot 18 jaar een gestructureerde vrijetijdsbesteding in de vorm van sport. Hiermee bieden zij hulp bij het maken van de juiste keuzes en steun bij de weg naar volwassenheid.

Deelnemers van AJB worden minimaal twee jaar professioneel begeleid door hun rolmodel (de hoofdtrainer) en werken aan persoonlijke doelstellingen die zijn opgesteld. Door deze langdurige deelname krijgen de jongeren de tijd om te wennen aan de nieuwe sociale structuur om uiteindelijk te kunnen instromen binnen de vereniging in een regulier team. Mogelijke financiële drempels worden weggenomen. De trainers, materialen, tenues en het lidmaatschap worden volledig vergoed. Hiervoor is geld hard nodig.

Onder andere daarvoor werd er een veiling gehouden met exclusieve items. Met deze veiling hebben wij een geweldige opbrengst binnen weten te halen voor de foundation. Hiermee kunnen wij volgend jaar weer een hoop mooie projecten verwezenlijken waarbij ons doel altijd centraal staat: het realiseren van een positieve gedragsverandering.

Daarnaast hebben we de eerste Tommy Hilfiger Sport Icon Awards uitgereikt aan geweldige sporticonen Yvonne van Gennip, Rudi Lubbers, Willy en René van de Kerkhof. Bedankt voor jullie inspirerende sportprestaties en activiteiten daarbuiten.

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte


Volg ons op social media!

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen via onze social media:

Neem contact met ons op!

Stichting Laureus Nederland Sport for Good Foundation Nederland
Herengracht
1017 BZ Amsterdam
Tel. 020-5246708