Val op, Val af

Doneer hier

Sporten, gezond eten én veel lol hebben met leeftijdsgenootjes, dat is Val op, Val af. Begin 2017 zijn Westlandse jongeren de uitdaging aangegaan tegen de kilo’s. Samen met een team van sportaanbieders en diëtisten gaan de jongeren, in de leeftijd van 10 tot 18 jaar, de uitdaging aan. Het team wat voor de jongeren klaar staat zorgt ervoor dat het leuk is om af te vallen, te bewegen en gezond te eten.

De jongeren worden onderverdeeld in teams van maximaal 12 jongens en meisjes met overgewicht. In 10 weken gaan de teams de afvalrace tegen elkaar aan. Drie keer per week nemen de jongeren deel aan een sport- of bewegingsactiviteit en wekelijks is er een weegmoment per team. Bij de start, na vijf weken en bij de finale is er ook een gezamenlijk weegmoment. Naast het afvallen ontstaan er mooie vriendschappen en het zelfvertrouwen krijgt een flinke boost.

Wegens succes in het project nogmaals een keer van start gegaan!

Meer informatie? www.valopvalaf.nl

 “Het vertrouwen hebben in jezelf om een doel te bereiken en dit zelf ook graag willen, dat is waar het om draait bij Val op, Val af”, Jeroen Toet, ambassadeur voor Val op, Val af. 

Blijf op de hoogte


Volg ons op social media!

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen via onze social media:

Neem contact met ons op!

Stichting Laureus Nederland
Herengracht 436
1017 BZ Amsterdam
Tel. 015 - 219 54 32