Partners en donaties

Partners en donaties

Vaste partners

Naast de vaste partners van Laureus Charity Dinner, IWC Schaffhausen, Mercedes-Benz en MUFG Bank willen we ook graag het Ministerie van Justitie en Veiligheid bedanken voor de reeds 5-jarige samenwerking en het gestelde vertrouwen in onze stichting.

We gebruiken elkaars kennis en ervaring om onze projecten te organiseren en de steun die wij ontvangen zo effectief mogelijk in te zetten. Voor ons is hun bijdrage echt onmisbaar en we benoemen ze dan ook graag.

Lokale partners, sponsoren en sympathisanten

Naast de vaste partners van Laureus Global en Laureus Nederland hebben we vaak andere lokale partners, sponsoren en sympathisanten zoals o.a. Stichting Leergeld, Jeugd Sportfonds, ABN AMRO, Privat Car en Villa Trasqua die onze events en programma's in Nederland steunen.

Bent u in uw organisatie ook op zoek naar een professionele partner die u met uw organisatie een warm hart toedraagt, dan zouden we graag met u in contact willen komen. We willen ons netwerk graag uitbreiden en hopen samen met u ook zoveel mogelijk jongeren een positieve toekomst te geven met behulp van sport.

Dus Sport ook For Good en neem contact met ons op.

Onze partners en donaties

Onze partners en
donaties

"Uiteraard kunnen wij de wereld niet in een dag veranderen, maar we kunnen wel speelveld voor speelveld aanpakken.”
Wordt ook partner van Laureus Nederland