Partners en donaties

Partners en donaties

Onze partners

Al een aantal jaar steunt IWC Schaffhausen ons jaarlijkse Charity Dinner. Ook hebben we sinds 2016 onze samenwerking met het Ministerie van Justitie en Veiligheid.

We gebruiken elkaars kennis en ervaring om onze projecten te organiseren en de steun die wij ontvangen zo effectief mogelijk in te zetten. Voor ons is hun bijdrage echt onmisbaar en we benoemen ze dan ook graag.

Naast de vaste partners van Laureus Global en Laureus Nederland werken we op projectbasis samen met o.a. Richemont, Sportbedrijf Rotterdam, Stichting Leergeld, Jeugd Sportfonds, Digibende, Warchild, Privat Car en Villa Trasqua. Zij steunen onze events en programma's in Nederland of wij werken met hen samen om kinderen te kunnen laten sporten door hun sportprojecten te ondersteunen.

Ben jij ook overtuigd van de kracht van sport voor kinderen en jongeren? En wil je meer weten over hoe jouw bedrijf een bijdrage kan leveren? Neem dan contact met ons op. We breiden ons netwerk graag uit en hopen samen met jou zoveel mogelijk jongeren een positieve toekomst te geven met behulp van sport.

Dus Sport ook For Good en neem contact met ons op.

Onze partners

Onze
partners

Zonder onze samenwerkingen met onze partners kunnen wij de kracht van sport niet inzetten om de wereld van jongeren te veranderen.

"Uiteraard kunnen wij de wereld niet in een dag veranderen, maar we kunnen wel speelveld voor speelveld aanpakken.”

Doe mee en word ook partner van Laureus Nederland