Academy & Ambassadeurs

Academy &
Ambassadeurs

Laureus
Academy & Ambassadeurs

De Laureus Academy & Ambassadeurs is een unieke groep sportlegendes, die elk het allerhoogste prestatieniveau hebben bereikt en samen veel van de meest iconische sportmomenten hebben gecreëerd. Leden van de Academy en de Ambassadeurs delen allemaal hetzelfde; de kracht van sport om het leven van jonge mensen over de hele wereld te veranderen. Ze zetten zich vrijwillig in om het belangrijke werk van Laureus Sport for Good te ondersteunen.

Laureus
Programma

Laureus Nederland ondersteunt diverse sportprogramma's om jongeren aan de hand van sport te helpen om een goede stabiele basis op te bouwen voor de toekomst. Het grootste programma is ‘Alleen Jij Bepaalt Wie Je Bent’ in opdracht van het Ministerie van Justitie en Veiligheid. Daarnaast werken we onder andere samen met Sportbedrijf Rotterdam en kunnen door ons Golf for Good event kinderen leren zwemmen in Rotterdam. Meer weten over onze programma's in 2024?

Lees meer

Onze partners

Onze
partners

Zonder onze samenwerkingen met onze partners kunnen wij de kracht van sport niet inzetten om de wereld van jongeren te veranderen.

"Uiteraard kunnen wij de wereld niet in een dag veranderen, maar we kunnen wel speelveld voor speelveld aanpakken.”

Doe mee en word ook partner van Laureus Nederland