Programma

Programma

Laureus
Programma

Agenda

1 maart Charity Dinner
13 septemberGolf for Good - Rhoon Golfcenter

Laureus Nederland ondersteunt diverse sportprogramma's om jongeren aan de hand van sport te helpen om een goede stabiele basis op te bouwen voor de toekomst. Ons grootste programma is 'Alleen Jij Bepaalt Wie Je Bent' wat wij vanaf 2016 overgedragen hebben gekregen door het Ministerie van Justitie en Veiligheid. Dit programma is het meteen ook grootste programma van alle Laureus Sport for Good stichtingen ter wereld.

Ook steunen we andere programma's vanuit de events die wij organiseren. Zo kunnen we samen met Sportbedrijf Rotterdam kinderen laten (leren) zwemmen, kinderen uit speciaal onderwijs kennis laten maken met atletiek en steunen we met de jaarlijkse opbrengst van ons Charity Dinner wisselende sportprogramma's. In 2022 kozen wij voor Digibende. Met de opbrengst vanuit de editie van 1 maart 2024 hebben we drie nieuwe programma's kunnen toevoegen: Yvonne van Gennip Talent Fonds - Missie 1 voor 100, Vechten met de Meiden en Ride the Wave Project. 

Hieronder kun je meer lezen over de programma's die wij steunen.

Onze partners

Onze
partners

Zonder onze samenwerkingen met onze partners kunnen wij de kracht van sport niet inzetten om de wereld van jongeren te veranderen.

"Uiteraard kunnen wij de wereld niet in een dag veranderen, maar we kunnen wel speelveld voor speelveld aanpakken.”

Doe mee en word ook partner van Laureus Nederland