Ontdek jouw sporttalent

Ontdek jouw sporttalent

  • Sportbedrijf Rotterdam

Programma

Ontdek jouw sporttalent

Kinderen van het speciaal onderwijs hebben extra veel baat bij sporten en bewegen in kleinere groepen op ‘eigen niveau’. Het lijkt de gewoonste zaak van de wereld om te sporten maar dat geldt niet voor iedereen. Sporten met een handicap is voor veel mensen een grote drempel.

Voor kinderen met een fysieke, verstandelijke of mentale beperking geldt dit ook: het is niet altijd makkelijk om te (gaan) sporten. Om te ontdekken wat ze leuk vinden, waar misschien hun talent ligt én om te ervaren wat ze kunnen, organiseert Sportbedrijf Rotterdam allerlei sportclinics en -toernooien. Laureus Nederland heeft vanuit een sponsoractie rondom de BMW Berlijn Marathon door Pieter-Christiaan van Oranje de mogelijkheid alle atletiek clinics te ondersteunen.

Meer dan 3000 kinderen tussen de 8 en 16 jaar uit speciaal onderwijs kunnen kennismaken met atletiek in 1 van de 70 clinics die gegeven worden.

Wij willen alle sponsors van de BMW Berlin Marathon door Pieter-Christiaan bedanken voor hun steun.

Ontdek jouw sporttalent
Onze partners

Onze
partners

Zonder onze samenwerkingen met onze partners kunnen wij de kracht van sport niet inzetten om de wereld van jongeren te veranderen.

"Uiteraard kunnen wij de wereld niet in een dag veranderen, maar we kunnen wel speelveld voor speelveld aanpakken.”

Doe mee en word ook partner van Laureus Nederland