Meer zelfvertrouwen voor meiden

Meer zelfvertrouwen voor meiden

  • Vechten met de Meiden

Programma

Meer zelfvertrouwen voor meiden

Vechten met de meiden is een beweegprogramma van 20 weken voor niet-sportende meiden van 12 tot 15 jaar in Vlaardingen. Doel is om het vroegtijdig aanpakken, of voorkomen van een negatieve ontwikkeling, van de mentale- en fysieke gezondheid bij deze meiden.

Er worden boks- en themalessen ingezet als middel om de deelneemsters te ondersteunen in hun ontwikkeling en te begeleiden naar het verbeteren van hun zelfbeeld, zelfvertrouwen en een vitale leefstijl. Het programma is een mix van vechtsporttraining, voedingsadvies en mentale gezondheidssessies. Deze worden allemaal geleid door inspirerende vrouwelijke rolmodellen.

Vechten met de meiden biedt een vertrouwde omgeving voor de meiden, een plek waar zij veilig kunnen sporten. De meiden leren samen werken, uitdagingen aan te gaan en hun eigen pad te creëren door middel van interventies die betrekking hebben tot sporten/ bewegen, voeding, mentale gezondheid en een positieve sportcultuur.

Op de dagen dat de themalessen plaatsvinden, wordt er na het boksen eerst gezamenlijk gegeten.

Vechten met de meiden staat voor samen groeien, kracht vinden en nooit opgeven, ongeacht de uitdagingen die op je pad komen. 

Onze partners

Onze
partners

Zonder onze samenwerkingen met onze partners kunnen wij de kracht van sport niet inzetten om de wereld van jongeren te veranderen.

"Uiteraard kunnen wij de wereld niet in een dag veranderen, maar we kunnen wel speelveld voor speelveld aanpakken.”

Doe mee en word ook partner van Laureus Nederland