Online Charity Auction

Online
Charity Auction

Het Laureus Charity Event is in verband met de aangescherpte Coronamaatregelen helaas niet doorgegaan. Afgelopen jaar is er hard gewerkt om kinderen te blijven motiveren en kinderen de aandacht te geven die zij verdienen. We zijn bij meer dan 40 scholen, meer dan 40 verenigingen en in meer dan 20 gemeenten actief. En we blijven groeien.       

We vinden het dan ook belangrijk dat wij als Stichting ook in het nieuwe jaar weer mooie sociaal-maatschappelijke initiatieven kunnen starten om zo de achterstands-positie, op sociaal en maatschappelijk vlak, van zo veel mogelijk kinderen/jongeren in Nederland kunnen verbeteren.   

Daarom hebben we gekeken naar de mogelijkheid om toch geld in te kunnen zamelen voor dit mooie doel zodat er ook in 2022 activiteiten en plannen kunnen worden voortgezet.       

Online Laureus Charity Auction 2021
Als alternatief organiseren we een online veiling, de Laureus Charity Auction 2021. Bij deze online veiling worden een aantal veilingitems ter beschikking gesteld. De opbrengst van deze veiling gaat uiteraard naar Laureus NL. De veiling opent vrijdag 17 december 09.00 uur en sluit op woensdag 22 december 20:00 uur. 

Klik hier voor de veilingvoorwaarden

Onze partners en donaties

Onze partners en
donaties

"Uiteraard kunnen wij de wereld niet in een dag veranderen, maar we kunnen wel speelveld voor speelveld aanpakken.”
Wordt ook partner van Laureus Nederland