BMW Berlin Marathon 2021

BMW Berlin
Marathon 2021

Pieter Christiaan van Oranje rent voor het goede doel

Op 26 september 2021 vindt de BMW Berlin marathon plaats in Berlijn. De 47e BMW BERLIN-MARATHON 2021 is één van de grootste hardloopevenementen wereldwijd in dit tweede jaar van de Corona-pandemie. Op 25 en 26 september staan ongeveer 25.000 atleten aan de start op weg naar 42.195 kilometer sightseeing door de Duitse hoofdstad. Onder hen is hardlooplegende Kenenisa Bekele. De Ethiopiër won al twee keer de BMW BERLIN-MARATHON en miste telkens nipt het wereldrecord.

Ook onze prins Pieter-Christiaan van Oranje Nassau van Vollenhoven gaat deze geweldige marathon lopen om geld in te zamelen voor "Alleen jij bepaalt wie je bent".

Laureus heeft met haar programma alle zeilen bij moeten zetten om de jeugd te bereiken en ze te blijven motiveren om te bewegen. Onze trainers hebben tijdens COVID hele bijzondere relaties gekregen met onze deelnemers en soms ook hun familieleden. Aangezien wij een erkend gedrags interventie programma uitvoeren zien wij dat steeds meer gemeenten uitvragen doen naar AJB om jongeren deel te laten nemen. Door het rennen van de marathon wil ik, Pieter Christiaan van Oranje, ons programma onder de aandacht brengen en ook fondsen werven.

Onze partners

Onze
partners

Zonder onze samenwerkingen met onze partners kunnen wij de kracht van sport niet inzetten om de wereld van jongeren te veranderen.

"Uiteraard kunnen wij de wereld niet in een dag veranderen, maar we kunnen wel speelveld voor speelveld aanpakken.”

Doe mee en word ook partner van Laureus Nederland