Charity dinner 2022

Charity
dinner 2022

November 2022: Gelukkig weer tijd voor een live Charity Dinner nadat we afgelopen jaar noodgedwongen een online variant hebben gehad.

Deze versie van het Charity Dinner kende een Oranje tintje: het dinner werd gehouden tijdens het WK Voetbal 2022 en met elkaar hebben we de wedstrijd Nederland-Equador gekeken.  Een bijzonder voorprogramma van ons dinner. Helaas geen winst voor Nederland maar een mooie opwarmer voor een geslaagde avond.

Met 18 tafels met 144 gasten hebben we genoten van een heerlijk dinner in de mooie entourage van ASV Mercedes-Benz Eindhoven. Dank voor jullie gastheerschap!

De avond was een groot succes en het resultaat groots. Met elkaar hebben we € 142.200 opgebracht. Dank jullie wel!

Met de opbrengst hebben we dit jaar Digibende en het programma van Alleen jij bepaalt wie je bent ondersteund. Zij kunnen met deze bijdrage hun locaties voorzien van nieuwe computers waardoor zij nog beter hun jongeren kunnen ondersteunen met het aanbod dat zij hebben. Alles met het doel om hen perspectief voor hun toekomst te bieden.

Onze partners

Onze
partners

Zonder onze samenwerkingen met onze partners kunnen wij de kracht van sport niet inzetten om de wereld van jongeren te veranderen.

"Uiteraard kunnen wij de wereld niet in een dag veranderen, maar we kunnen wel speelveld voor speelveld aanpakken.”

Doe mee en word ook partner van Laureus Nederland