Charity Dinner 2024

Charity Dinner 2024

1 maart 2024 was het de avond van het jaarlijks terugkerende Charity Dinner van Laureus Nederland. Oud-sporters als Ruud Gullit, Claudia Zwiers en Yvonne van Gennip, ondernemers en andere genodigden waren samengekomen in het Louwman Museum in Den Haag om naast het genieten van een overheerlijk diner en verrassend entertainment, zo veel mogelijk geld op te halen voor Laureus Nederland, of liever gezegd voor sportprogramma’s die Laureus Nederland ondersteunt.

De avond was een groots succes met exclusieve veilingitems, die de eindopbrengst een mooie zet omhoog gaven.

Met de opbrengst van bijna €190.000 kan Laureus Nederland drie nieuwe sportprojecten omarmen. Deze drie sportprogramma’s zijn met zorg uitgekozen en sluiten aan bij de missie van Laureus Nederland: de kracht van sport inzetten om dingen te veranderen in de levens van kinderen en jongeren.

Micha van Herk – National Director Laureus Nederland: “Sport als instrument raakt, verbindt en creëert een positieve impact bij de kinderen, dat is waar we het voor doen”

De drie projecten die vanuit deze editie gesteund kunnen worden zijn: Yvonne van Gennip Talent Fonds met Missie 1 voor 100, Ride the Wave Project en Vechten met de meiden.

Drie bijzondere sportprogramma’s die de kracht van sport aanwenden om jongeren meer zelfvertrouwen te geven, sociale vaardigheden te ontwikkelen, mentaal weerbaarder te worden en bovenal om plezier met elkaar te beleven door de sport.

Je kunt hier meer lezen over deze programma’s.

Onze partners

Onze
partners

Zonder onze samenwerkingen met onze partners kunnen wij de kracht van sport niet inzetten om de wereld van jongeren te veranderen.

"Uiteraard kunnen wij de wereld niet in een dag veranderen, maar we kunnen wel speelveld voor speelveld aanpakken.”

Doe mee en word ook partner van Laureus Nederland