Online Charity Auction 2021

Online
Charity Auction 2021

Het Laureus Charity Event is in verband met de aangescherpte Coronamaatregelen helaas niet doorgegaan. Afgelopen jaar is er hard gewerkt om kinderen te blijven motiveren en kinderen de aandacht te geven die zij verdienen. We zijn bij meer dan 40 scholen, meer dan 40 verenigingen en in meer dan 20 gemeenten actief. En we blijven groeien.       

We vinden het dan ook belangrijk dat wij als Stichting ook in het nieuwe jaar weer mooie sociaal-maatschappelijke initiatieven kunnen starten om zo de achterstands-positie, op sociaal en maatschappelijk vlak, van zo veel mogelijk kinderen/jongeren in Nederland kunnen verbeteren.   

Daarom hebben we gekeken naar de mogelijkheid om toch geld in te kunnen zamelen voor dit mooie doel zodat er ook in 2022 activiteiten en plannen kunnen worden voortgezet.       

Online Laureus Charity Auction 2021
Als alternatief organiseren we een online veiling, de Laureus Charity Auction 2021. Bij deze online veiling worden een aantal veilingitems ter beschikking gesteld.

De online veiling is een zeer groots succes geweest met een opbrengst van € ….. Wij bedanken iedereen die veilingitems ter beschikking heeft gesteld en alle kopers voor hun bijdrage aan dit succes.

Onze partners

Onze
partners

Zonder onze samenwerkingen met onze partners kunnen wij de kracht van sport niet inzetten om de wereld van jongeren te veranderen.

"Uiteraard kunnen wij de wereld niet in een dag veranderen, maar we kunnen wel speelveld voor speelveld aanpakken.”

Doe mee en word ook partner van Laureus Nederland